Asociatia Diakoniewerk International

Asociatia Diakoniewerk International

Sustine infiitarea unei echipe de baschet in scaun rulant in Sibiu @ Duathlon Challenge Sibiu ~ 2018

Dată: 30 September 2018

Duathlon Challenge 2018 revine. Alergăm și pedalăm împreună și toamna aceasta în cadrul cele mai inedite competiții sportive din Sibiu.

[ Show more ]

2

Galantomi:

14

Donații:

1,430 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Duathlon Challenge 2018 revine. Pe 30 semptembrie alergăm și pedalăm împreună și toamna aceasta în cadrul cele mai inedite competiții sportive din Sibiu.

Noutatea majoră a acestei ediții o constituie organizarea cursei într-o zi de duminică, la ora amiezii, pentru a permite și alergătorilor din județele învecinate sa participe, fără a avea consturi suplimentare de cazare.

O altă noutate pentru anul 2018 o constituie o cursa distinctă pentru copiii între 10 și 14 ani la categoria Family, care vor concura alături de părinți pe bicicletă, trebuind sa parcurgă un traseu off road prin pădurea Dumbrava de 10 km.

De asemenea, pentru copiii vor exista activități conexe evenimentului în zona de start sosire.

Buonavista Duathlon Challenge va cuprinde 4 probe:

1. Duatlonul clasic (alergare + bicicleta + alergare), pe asfalt exclusiv , individualpresupune parcurgerea următoarelor distanțe: 5 km alergare în Muzeul Satului urmați de 20 km cu bicicleta (2 bucle a cate 10 km Sibiu – Rasinari pe DJ 106 A, soseaua fiind  închisă circulației autoturismelor) şi, la final, 2 km alergare în Muzeul Satului.

2. Duatlonul clasic (alergare + bicicleta + alergare), pe asfalt exclusiv , ștafetăpresupune parcurgerea acelorași distante: 5 km alergare, urmați de 20 km cu bicicleta + 2 km alergare în echipă: un alergator aleargă 5 km, apoi preda ștafeta biciclistului, iar apoi biciclistul îi predă ștafeta din nou alergatorului.

3. Duatlonul offroad se desfășoară pe potecile de pădure: se înscriu echipe formate din 2 persoane + o bicicleta. Fiecare echipă parcurge un traseu de 20 de km prin pădurea Dumbrava și Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, fiind obligați să ia startul, să parcurgă traseul și să ajungă la finish, ÎMPREUNĂ. Miza acestei probe este stimularea colaborării între membrii echipei, pentru a parcurge în întegime traseul, alternând mersul pe bicicletă cu alergatul.

4. Duathlon family, este de fapt o cursa distinctă pentru copiii între 10 și 14 ani, ce presupune parcurgerea unui traseu de 10 km, prin pădurea Dumbrava și Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, de către un părinte + un copil, ambii pe bicicletă, stimulând în acest fel practicarea sportului în familie.